Nieuws

Mini Boeskool

Categorie: Nieuws
Verslag Mini Boeskool zondag 20 maart.
Taekwondo Olthuis verscheen met acht deelnemers aan de start van dit toernooi.
2016-03-20 09.59.41
Om 10 uur startten de wedstrijden van de pupullen.
Qyon:
Qyon mocht drie wedstrijden sparren. Zijn eerste partije heeft hij gewonnen doordat zijn tegenstander niet kwam opdagen.Tijdens zijn tweede ,hield Qyon zich goed staande, ondanks zijn sterkere tegenstander. Opgeven was geen optie voor Qyon. Bij zijn derde en laatste partij waren de scheidsrechters helaas niet goed aan het opletten waardoor de punten van Qyon niet genoteerd werden en hierdoor verloor hij deze partij.  Ondanks dat hij niet heeft gewonnen heeft Qyon laten zien dat hij veel heeft geleerd de afgelopen tijd.
Twan:
Voor Twan was het zijn eerste toernooi. De openingspartij startte Twan goed. Door goed op te letten en snel te reageren scoorde Twan de punten. Een gewonnen match was het resultaat. In zijn tweede partij was de tegenstander van Twan een maatje te groot. Toch wist Twan goede weerstand te bieden en bleef proberen punten te maken. Helaas heeft hij deze partij niet kunnen winnen.De derde partij ging gelijk op totdat Twan teveel op het scorebord ging kijken. Hij verloor zijn concentratie en verloor hierdoor.  Hij bleef wel tot het einde proberen om puntjes te scoren.
Jort:
Ook voor Jort was het mini Boeskool zijn eerste toernooi.Doordat hij vol spanning zat en lang moest wachten op zijn beurt slaagde hij er tijdens de eerste wedstrijd er niet in om in de vechters spirit te komen. Zijn tegenstander had meer ervaring met sparren dan zijn band deed vermoeden. Jort heeft de missie meegekregen voor een volgend toernooi dat hij meer spar trainingen gaat volgen zodat de zijn tweede toernooi vast een stuk beter zou gaan.
Serkan:
Serkan had in de eerste partij een pittige tegenstander. Maar doordat hij allert en vlug reageerde wist Serkan toch te winnen. Zijn tweede partije was erg spannend, maar helaas ging de winst nipt naar zijn tegenstander. In de derde partij van Serkan ging hij aan de slag met de meegegeven boodschap, namelijk meer pit. Uiteindelijk wist hij deze partij knap te winnen.Erop of eronder was het motto voor zijn vierde. Gelijkwaardig aan zijn tegenstander gingen de punten omhoog. Uiteindelijk eindigde de partij in een gelijkspel. Hierdoor moest er een golden point gescoord worden. Helaas wist zijn tegenstander als eerste een punt te scoren en ging de winst ook naar hem.
Stasz:
Stasz heeft zich in de twee wedstrijden die hij heeft gevochten zich goed weerbaar gehouden echter waren zijn tegenstander net wat beter als hem.
Ryan:
Zelfverzekerd stapte Ryan op het veld, beide heren waren gelijkwaardig aan elkaar, alleen maakte zijn tegenstander  2 punten meer dan Ryan, hierdoor verloor Ryan nipt. In de tweede partij ging Ryan voor de aanval met als resultaat een verdiende winst op het scorebord. Op naar de derde partij, het was erg spannend. Om de beurten stond een van de jongens voor qua punten. Door een duw van zijn tegenstander viel Ryan uiteindelijk op de grond. Hij kreeg hierdoor veel last van zijn heup en moest helaas de wedstrijd staken. Hierdoor ging de winst naar zijn tegenstander.
Eric:
Eric starte goed in de eerste partij een verdiende dikke zege als resultaat. De tweede partij moest hard voor geknokt worden. Helaas lukte het hem net niet om te winnen. Ondanks dat heeft Eric toch goed laten zien waar hij staat.
Lucas:
Voor Lucas was het ook het eerste toernooi. Hij had er veel zin in en straalde dit ook uit. De eerste partij ging hem goed af. Hij heeft veel punten gescoord, maar uiteindelijk wist zijn tegenstander nog meer punten te scoren.De tweede partij kwam er direct achteraan. Door alles in de eerste partij te hebben gegeven kwam hij hier wat conditie te kort. Hij startte wel goed en reageerde snel.  Helaas bleek halverwege de wedstrijd dat twee wedstrijden gelijk achter elkaar toch iets te veel van het goede was. Totaal leeggespeeld moet hij opgeven. Na op adem te zijn gekomen kwam de glimlach gelukkig weer weer terug.
Wij als coaches zijn trots op onze deelnemers. Iedereen heeft weer veel kunnen leren van zijn deelname aan dit toernooi, op naar het volgende!

2016-03-20 09.59.412016-03-20 11.51.442016-03-20 12.27.402016-03-20 13.40.102016-03-20 14.42.492016-03-20 14.52.082016-03-20 14.53.20

Artikel delen: